Hinthaaran kokkopaikka pidettävä siistinä talven yli

Hinthaaran kokkopaikalle EI SAA VIEDÄ MITÄÄN ennen toukokuuta 2016.

Uuteen juhannuskokkoon voi viedä käsittelemätöntä puuta kuten laudanpätkiä ja risuja 15.5.2016 lähtien.

Kokkopaikalle ei saa silloinkaan viedä maalattua, lakattua, kyllästettyä tai lahosuojattua puuta tai huonekaluja eikä jätettä, kuten muovia. Rakennusjätteet on toimitettava jäteasemille, joiden sijainti löytyy Itä-Uudenmaan jätehuollon sivuilta www.iuj.fi.

Terveisin Hinthaaran kyläyhdistyksen hallitus

 

INGET får hämtas till brasan i Hindhår innan maj 2016.

Man får hämta oprocesserat trä, plankbitar och kvistar/ris till den nya midsommarbrasan fr.m. 15.5.2016.

Absolut inget lackat, målat, processerat trämaterial, möbler eller annat avfall, t.ex. plast, får hämtas till midsommarbrasan. Byggnadsavfall skall föras till avstjälpningsplatserna, adressen hittas på Östra-Nylands avfallshanterings hemsidor www.iuj.fi/svenska.

Hälsningar, Byaföreningens styrelse